В усьому світі добре відомі українські страви: борщ, вареники, пампушки, коржі, калачі, гречаники, фарширована риба, шпиговане сало, печеня... Українська кулінарія нараховує сотні рецептів страв, які вирізняються простотою приготування і прекрасними смаковими якостями. У багатьох родинах чи регіонах є свої традиційні страви, рецепти яких передаються від покоління до покоління.
20 березня у Берестівському НВК в рамках місячника родинно-сімейного виховання у музейній кімнаті "Світлиця" відбулася презентація українських страв, які діти приготували разом зі cвоїми мамами та бабусями. Святковий стіл переповнився смачною українською їжею. А щоб страви краще смакували, додали до них приправи: петрушку, хріну, чебрецю, часнику, цибулі, м'яти,...
Смачного всім! Шануйте українську кухню! Пам'ятаймо, хто ми є, бережімо наші звичаї і традиції!