Cьогодні у приміщенні центру позашкільної освіти відбувся семінар-навчання з питань упровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти.
Участь у семінарі брали спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, оператор ринку харчових продуктів, діяльність якого пов’язана із забезпеченням харчування учнів, керівники закладів загальної середньої освіти, керівники закладів дошкільної освіти району.
Програма семінару
Впровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти
Місце проведення: Центр позашкільної освіти
Дата проведення: 18 грудня 2019 року
Час проведення: 1100
Учасники семінару:
спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області, оператор ринку харчових продуктів, діяльність якого пов’язана із забезпеченням громадського харчування населення, керівники закладів загальної середньої освіти, керівники закладів дошкільної освіти району
Заїзд та реєстрація учасників семінару |
1000 – 1045
|
Центр позашкільної освіти |
Відкриття семінару Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів. Знайомство з системою НАССР
|
1100 – 1125 |
Козак Ігор Павлович Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області |
Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами (вимоги до потужностей, приміщень, транспортних засобів, відходів, води, харчових продуктів)
|
1125 – 1145 |
Голубовський Анатолій Петрович Заступник начальника управління - начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. |
Відповідальність операторів ринку за порушення Закону України “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин”
|
1145 – 1205
|
Голубовський Анатолій Петрович Заступник начальника управління - начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області. |
Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках
|
1205 – 1225
|
Луцків Тетяна Мирославівна Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області |
Обговорення семінару. |
||
Запитання – відповіді з питань впровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти
|
1225 – 1300
|
Козак Ігор Павлович Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області |
Начальник відділу безпечності харчових продуктів |
|
Т.Луцків |