Головна
Дубровицька
міська рада
Міністерство освіти і
науки України
Департамент освіти і науки
Рівненської ОДА

Провідник по сайту  »   » відбувся семінар-навчання

відбувся семінар-навчання

Cьогодні у приміщенні центру позашкільної освіти відбувся семінар-навчання з питань упровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах  дошкільної освіти.

 Участь у семінарі брали спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області,       оператор ринку харчових продуктів, діяльність якого пов’язана із забезпеченням харчування учнів, керівники закладів загальної середньої освіти, керівники закладів дошкільної освіти району.

 

 

Програма семінару

Впровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах  дошкільної освіти

 

Місце проведення: Центр позашкільної освіти

 

Дата проведення: 18 грудня 2019 року

 

Час проведення: 1100

 

Учасники семінару:

спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області,       оператор ринку харчових продуктів, діяльність якого пов’язана із забезпеченням громадського харчування населення, керівники закладів загальної середньої освіти, керівники закладів дошкільної освіти району


Заїзд та реєстрація учасників семінару  

1000 – 1045

 

Центр позашкільної освіти

Відкриття семінару

Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо харчових продуктів. Знайомство з системою НАССР 

 

1100 – 1125

Козак Ігор Павлович

 Начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Загальні гігієнічні вимоги щодо поводження з харчовими продуктами (вимоги до потужностей, приміщень, транспортних засобів, відходів, води, харчових продуктів)

 

1125 – 1145

Голубовський Анатолій Петрович

Заступник начальника управління - начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Відповідальність операторів ринку за порушення Закону України “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин”

 

 

1145 – 1205

 

 

 

 

 

 

Голубовський Анатолій Петрович

Заступник начальника управління - начальник відділу державного контролю управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області.

Вимоги щодо застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках 

 

1205 – 1225

 

Луцків Тетяна Мирославівна

Начальник відділу безпечності харчових продуктів управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Обговорення семінару.

Запитання – відповіді з питань впровадження системи HACCP у закладах загальної середньої освіти та закладах  дошкільної освіти

 

 

1225 – 1300

 

 

  

 

 

Козак Ігор Павлович

   Начальник   управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини  Головного управління Держпродспоживслужби в Рівненській області

Начальник відділу безпечності харчових продуктів

 

 

Т.Луцків




 

 

 

 

 

  • Переглядів: 3 637
Уважаемый пользователь! Вы используете устаревший браузер Internet Explorer 6.
Дальнейшее использование этого браузера влечет за собой высокий риск заражения Вашего компьютера вирусами.
Чтобы сделать пребывание в Интернете более удобным и безопасным, рекомендуем установить себе    Internet Explorer 9